WOS ALERT: politie vraagt aandacht incident Schipluiden(09-03-2012)

Ga direct naar het eind van de content.
Dit item is verlopen op 18-03-2012.

In de uitzending van WOS Alert van maandag 12 maart vraagt de politie informatie over een zaak die zich in Schipluiden heeft afgespeeld. Eind februari werd een meisje aangesproken door een jongen op een fiets. De jongen stelde het meisje een onprettige vraag. Daarna fietste de jongen verder. Van dit aanspreken zijn camerabeelden gemaakt. De politie wil graag deze jongen spreken.

WOS Alert

In het televisieprogramma WOS ALERT worden maandag 12 maart  na het nieuws van de Westlandse Omroep Stichting van 19.00 uur, deze beelden voor de eerste keer uitgezonden. Daarna worden de beelden tot vrijdag 16 maart regelmatig herhaald. De uitzending is ook op internet terug te zien via WOS uitzending gemist: www.wos.nl/televisie/uitzendinggemist (kijk naar de uitzending 'WOS Alert' van deze week).

De politie vraagt of er kijkers zijn die de jongen van de getoonde beelden herkennen. Mocht u informatie hebben voor de politie dan kunt u bellen met het telefoonnummer 070-4241500 of u kunt uw informatie anoniem doorgeven via de zogenaamde M-lijn (Meld misdaad anoniem) door te bellen met 0800-7000.

Heeft u na het zien van de uitzending vragen zoals hoe u dit soort zaken met uw kind bespreekt, dan kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de Jeugdgezondheidszorg / GGD Zuid Holland West via telefoonnummer 088-0549930.

Direct naar